Prachtige en eenvoudige kapsels voor lange gezichten (Indian)

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Geloof het of niet, er zijn tal van fascinerende kapsels die kunnen worden onderzocht voor lange gezichten. Wat is zo lang en kort? Er zijn kapsel voor lange omgang met dun haar, korte kapsels voor lange gezichten en van het programmabeelste kapsel voor lang gezicht. Laten we precies ontdekken hoe kapsels voor lange gezichten zowel mooi als aantrekkelijk kunnen worden gemaakt.
Terug naar institutionele bouffant paardenstaartkapsel
Oude instelling paardenstaarten zijn terug. Voeg gewoon een beetje twist toe, zoals de prachtige Deepika Padukone deed op deze foto en je landt met een hartwinnend kapsel. Ja, voeg een behoorlijk bouffant toe aan je routine high-ponytail en je laat iedereen sprakeloos achter. Kortom, dit kapsel voor lange deal met Indian is een ideale match voor mevrouw Padukone, evenals mogelijk het allerbeste kapsel voor lang gezicht. Het laat ook precies zien hoe een paardenstaartkapsel extreem goed kan gaan met een saree, wat zeggen?

Bron: beautyhealthtips.inhalfing half down kapsel voor lang gezicht
Vraagt u zich af welk kapsel dit vrij lange gezicht zal kiezen? Pony is alles wat het nodig heeft. Stijl het lange haar, net als de mooie Shruti Hassan deed met haar verbazingwekkende helft op half down kapsel. Simpel en aantrekkelijk, dit eigentijdse kapsel heeft je nodig om je haar uit beide uiteinden in een greep of band te stoppen. Laat dan de rest van je haar worden omgezet in zachte golven. Je feestlook is helemaal klaar! probeer het.

Gevlochten kroon met een laag broodje voor een lang gezicht
Oké, we begrijpen precies hoe hete Sonam Kapoor altijd is geweest. Of het nu gaat om haar optredens in de Cannes of haar aankomende film Veere Di Wedding Event of haar geruchten nieuws over het huwelijksevenement met Anand Ahuja in maart van dit jaar, ze heeft het altijd laten zien. Deze keer was ze weer haar spectaculaire beste toen ze haar haar versierde met een kroonjuweelachtig gevlochten kapsel dat ze plichtsgetrouw aanvulde met een laag rugbroodje. Krijg de look van Sonam door een statement saree te gebruiken en je zult zeker moeiteloos in de schijnwerpers staan zoals de jongeren en de prachtige actrice.

Zijkant met open kapsel geveegd
Open kapsels zien er aantrekkelijk uit met sari’s. Je hebt je iedereen met deze zijde open kapsel geslagen aan een kant van de kijk op evenals lichtkrullen aan het uiteinde (die bijdragen aan de lengte van het haar). Dit kapsel voor lange deal met dun haar is gemakkelijk en eenvoudig te krijgen en kan goed gaan bij elk type sari. Ja, onthoud echter niet dat u de krullen toevoegt met behulp van een stylingstang.

Zuid -Indiase vlecht met kapsel van de middelste scheidingswand
Deze Pattu -sari ziet er zowel mooi als hemels mooi uit, maar ook de vlecht. De Zuid -Indiase vlecht is niet alleen een eenvoudig kapsel voor Saree, maar een van de allerbeste opties die bij de hand zijn. De vlechten bieden u altijd verschillende variaties om uit te proberen. In deze is haar in het midden gescheiden. Vervolgens is er met de zijkant lichte bladerdeeg aan de voorkant geproduceerd. Alle haren die aan de achterkant van het hoofd zijn verzameld, zijn opgesplitst in drie secties, voldaan door een gemakkelijke als nette vlecht. Een band beveiligt het einde van de vlecht en een prachtige Kundan -accessoire versterkt de look. Wanneer u een paar sloten aan de voorkant loslaat, voegt u steevast zachtheid Gamba Osaka Thuisshirt toe aan de look.

Open kapsel met een Athletic Bilbao Thuisshirt updo
De charme van dit open kapsel is de UP Do van waaruit de haren naar beneden West Ham United Thuisshirt stromen. In plaats van de achterkant van het hoofd zijn haren verzameld bij de kroon. Het maken van lichte taps toelopende trekjes van beide zijden, het beschermen van haren op de kroon zelf, evenals de hele lengte van het haar dat het beste los hangt aan de bovenkant, voegt allemaal zoveel toe als de charme. Dit gemakkelijk te krijgen kapsel ziet er prachtig uit met een saree.

Zijde sloeg kort kapsel voor lang gezicht
Geen zorgen als je kort haar hebt. Je kunt ze terecht stylen met een saree. Deel het haar opzij en breng haar naar voren om een deal te krijgen met framing -look. De natuurlijke krullen op het haar zien er absoluut prachtig uit. Maak er een punt van om een kort kapsel te combineren met een trendy blouse. Dit zal de glamourfactor inzetten.

Low Side Bun kapsel voor saree als feestkleding
Om een zachte look voor sari’s te krijgen, zijn lage zijbroodjes eenvoudig te maken en mogelijk de winnende stijl. Om dit kapsel te krijgen, verzamel je al je haren opzij en maak dan een laag broodje. Haal wat Bobby -pinnen om het broodje op zijn plaats te houden.

Chignon Bun kapsel
Chignon -broodjes zien er extreem erg stijlvol uit met Saree. Ze kunnen een ontelbare dollar toevoegen aan je look. Verzamel twee kleine strengen haren van de twee kanten, en bind ze aan de achterkant van je hoofd. Bind nu de lengte van je haar op 1/3e met een band. Geef de haren twee keer door om de ronde look te krijgen en beschermde deze met Bobby Pins. Laat uiteindelijk de sloten aan de voorkant los hangen.

Top Knoop -kapsel
Elke vrouw droomt van zowel direct als zwaar haar. In feite kunt u zich houden aan een ander kapsel voor lange deal met Indian met eenvoudig direct haar en gedraaidbovenop zoals getoond.

Eenvoudige kant -slot gevlochten kapsel
Als het gebruik van een chiffon zijden saree in je gedachten is, dan is het sporten van een kant die slordig gevlochten kapsel heeft gevlochten, is voldoende om je adembenemend mooi te laten lijken. De Bengaalse tant saree gebruikt door Sagarika Ghatge brengt een schilderachtige touch met dit kapsel.

Hangend broodje hangen
Regal is het! Niet alleen de aristocraat zijden saree, maar het hangende back. Beide gaan extreem goed voor langere gezichten. Het hangende rugbroodje uitgevoerd in een slordige methode hangt het beste aan de nek en voegt dimensie toe aan de langere deal met vorm, waardoor het veel meer voorgevormd lijkt.

Dus welk kapsel voor lange deal met Indian ben je van plan om voor te gaan? De gedeeld keuzes zijn hartelijk voldoende zoals u kunt zien. Vertel ons uw standpunt in de reacties hieronder.
Afbeeldingen Bron: beautyhealthtips.in

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *