10 Elegante Saree -stijlen voor Durga Puja 2015 – onthul de godin in u

Posted on Category:Uncategorized Leave a comment

Vier dagen in een jaar, Saptami, Shatami, Navam en Dashami – de vier primaire dagen van het populaire festival Durgotshav, Dussehra of Durga Puja, Gevierd met pomp en vreugde, zowel vreugde als de grootste elegante mode, geloof je dat we niet zouden willen ophalen zoals paro of phultushi, terwijl de shenanigans en de waanzinnige menigten elk hoekje en de hoek van de stad vegen, ? Durga Puja Naast zijn rituelen en tradities toont standaardwind van mode in overvloed, evenals de katoenen sari’s zijn vooral een visuele traktatie voor fashionista’s in de stad en de natie om te genieten. Bengaalse katoensarees hoeven niet te zijn Zowel glanzend als glanzend, maar toch doen ze een verfijnde verklaring.
[Lees Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt ook: Durga Puja Autumn Outfit Ideas]

Laten we je tien geweldige saree -stijlen en stijlen laten zien om inspiratie te zoeken door dit feestseizoen!
Bong Diva Shraddha Das laat ons precies zien hoe we voor de partijen kunnen worden ingehaald
Er zouden genoeg partijen in overvloed zijn, evenals je moet worden uitgenodigd voor een of meer, je deze keer verkleden in een elegante Bengaalse saree is een must. Shraddha Das hier draagt ​​zowel een zwarte als gouden begrensde saree.
Bron: Breezemasti.comGEorgette bij Watford FC Thuisshirt de Bhashan
Terwijl ze adieu voor de godin wreef en haar vraagt ​​om de stad en de inwoners te zegenen, verwelkomt de wateren van de Ganga het kind van de bergen in zijn eb en golven. Stijl je saree voor Durga Puja in donkere blues of koninklijke paars, met Georgette raakt terwijl de Bhashan (onderdompeling) aan is!

Bron: pinterest.com -afgedrukte sari’s voor de dag
Zowel feestjes als bijeenkomsten, de buurtlunch en meer, Durga Puja brengt ons allemaal samen voor een maaltijd en een beetje leuke tijd onder de Shamiana’s zo kleurrijk verspreid. Bloemenpatronen en elegante stijlen op katoen Bengaals beïnvloeden sari’s zijn daarom haute om te dragen!
Bron: Priyo.com Continue lezen voor veel Leicester City Thuisshirt meer saree -stijlen voor Durga Puja.

Dhanekali weven voor overdag rituelen
Bling voor de dag is zo passé, maar de Dhanekali weven op katoen Bengaalse sari’s zijn tijdloze creaties om zowel te aanbidden als te bewonderen. De ByLom -ontwikkeling met lichte weefsels, eerder ver verwijderd van de traditionele, zware versies zoals te zien, maakt katoen tot een materiaal dat zo aangenaam is om in te poppen!
Bron: pinterest.com Quintesessentie haute voor de middag-ochtend aartis
Aankondigingen voor zowel de Aartis als Anjalis zijn gedaan, evenals zijn tijd voor de vrouwen om zowel te kudden als te bidden. Terwijl de godin zowel wordt vereerd en ingeroepen, brengt u de diva -godin naar voren met stijl en de grootste minimale genade in een katoenen Bengaalse tangail – niets spreekt hier veel meer van de Bengaalse aanraking!

Bron: pinterest.comlemon raakt bij de Saptami Anjali
Terwijl ze zich verzamelen voor culturele activiteiten, evenals plezier zijn de norm voor elke Durga Puja, zich aankleden in zware verfraaiingen en sari’s die uitstralen, wordt het beste bewaard voor de nacht. Mogen we voor de dag aanraden in de populaire Dhakai Bangal Cotton Saree voor de typische Bong Touch!
[SC: Mediad]

Bron: Pinterest.comBengal Handloom Hazarbuti
Weer een avondje uit met vrienden en de Pandal -bezoeken en het springen ophouden niet op. Toere jurk als een godin tijdens een wandeling, met de elegante maar toch eenvoudige en extreem elegant gedrapeerde Bengaalse handloom Hazarbuti saree op Dashami!
Bron: pinterest.com Houd leuke vrouwen op straatvoedsel, de Kati -rollen en Rosogullas, en het gebruik van de allerbeste katoenen sari’s met de grootste stijl en ook ook! Breng de godin van mode in jou naar voren, terwijl de moeder godin deze 2015 komt bekijken !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *