Droog haar? probleem opgelost met deze drogisterijproducten

Posted on Category:Uncategorized Leave a comment

delen

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Droog haar behoort tot het meest frustrerend van haarprothese – haar dat droge pauzes, frizzes en een eigen vorm aanneemt, ongeacht hoeveel warmte u van toepassing is. Het is echt een vicieuze cirkel. Je droge strengen zijn onhandelbaar, dus je blaast ze met een föhn of een flatiron. Dan droogt de hitte het haar nog meer uit.

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Het enige wat erger is, verliest je haar helemaal.

Na een decennium van kleurbehandeling van mijn lang haar, vecht ik constant de strijd om droog haar. Ik ben altijd op zoek naar een goedkope conditioner die hydrateert en stopt de kroezen. Als je in die wereld woont, kan het een paar pogingen nemen om de beste drogisterijconditioner voor je te vinden – maar je kunt beginnen met deze picks die zeer beoordeeld worden door de massa.

Beste drogisterijconditioners

Mijn proces voor het kiezen van deze drogisterijconditioner was vrij eenvoudig. Ik ging naar de Walmart- en Target-websites en sorteerde alle conditioners van Best Sellers. Ik heb opgemerkt welke producten ik mezelf heb geprobeerd en ook die op beide bestsellers liet zien.

1. Aussie Miracle Moist

Aussie Miracle Moist Conditioner, $ 5,99, Doel

Aussie Miracle Moist verdient de bovenste plek als de beste drogisterijconditioner omdat het oplijst op de bestsellijsten van beide winkel. Denk aan alle mensen die haarconditioners kopen van doelwit en Walmart – er is iets te zeggen voor die cumulatieve wijsheid.

De essentiële ingrediënten hier zijn avocado en Australian Jojoba Seed Oil, die je droge sloten verzachten en hydrateren.

Ik heb dit specifieke product niet geprobeerd, maar ik heb al jaren Aussie-producten gebruikt. Ik heb ze een goede waarde voor de prijs gevonden.

2. Kruiden Essences Smooth Rose Hips Conditioner

Kruiden Essences Smooth Rose Hips Conditioner, $ 7.99, Doel

ROSE HIPS, VITAMINE E, EN JOJOBA-extracten werken samen om Shine en Silkiness aan het haar toe te voegen in kruidenessences Smooth Rose Hips Conditioner. Dit product heeft veel meer dan 600 beoordelingen op Target.com met een bijna vijfsterrenclassificatie. Gebruikers zeggen dat de geur geweldig is – ik kan daar ook voor – en dat de afvlakkingseigenschappen uitstekend zijn.

Vanwege de zwaardere textuur is deze conditioner het meest geschikt voor dikker of grover haar.

3. VO5 vochtmelk

Alberto VO5 Vocht Milerij Aardbeien & Cream Hydrating Conditioner, $ 5.60, Walmart

Alberto VO5 is een steunpilaar in de Drugstore Hair Care Arena. Deze formule bevat vitamine E, vitamine H, vitamine C, vitamine B5, vitamine B3 en soja-eiwitten voor gehydrateerd, beheersbaar haar.

Ik heb de VO5-conditioners in het verleden gebruikt en ontdekt dat ze niet helemaal het beste waren voor mijn zeer fijne, kleurbehandelde haar. Dat wil niet zeggen dat het niet fabelachtig voor je werkt, zoals het doet voor talloze Walmart Shoppers. Op minder dan $ 6 een fles, kun je de prijs niet verslaan en je bent er niet te veel uit als je het niet leuk vindt.

4. Zelfvolle rozemarijn en mintconditioner

Zuigroostemarijn + mintconditioner, $ 3,94, Walmart

Volgende op de lijst is Suave Professionals Rosemary en Mint Conditioner – een staling van $ 4 die het veel duurdere Mint-product van Aveda Rosemary Mint bootm. En echte gebruikers beloven het net zo goed, met een veel kleinere prijskaartje. Verwacht een verkwikkende geur, plus het ontwarren en hydraterende eigenschappen.

5. Kristin Ess de ene handtekeningconditioner

Kristin Ess de ene handtekeningconditioner, $ 10, doelwit

Toegegeven, ik heb nog nooit van dit merk gehoord voordat ik het op Target.com tegenkwam. Mijn eerste indruk, kijkend naar de fles is dat het een kwaliteitsproduct is dat het cool speelt met ingetogende verpakkingen – misschien is dat hoe het uiteindelijk een doelwitbesteller is. Je moet toegeven, het beste of fout, we hebben allemaal op die manier beslissingen genomen.

De meeste beoordelingen zeggen dat dit spul haar zijdezacht en soepel verlaat. Er zijn natuurlijk een paar nightsayers die het niet leuk vinden – maar met 100-plus beoordelingen, dat is te verwachten.

Een ding dat vrij vaak opkomt in de beoordelingen is de geur. Deze conditioner heeft een sterke geur, die al dan niet jouw ding is. Als je van een hangende bloemengeur in je haar houdt, probeer het dan eens en laat ons weten wat je denkt!

6. Duif Nutitive Solutions Intensive Repair Conditioner

Duif Nutitive Solutions Intensive Repair Conditioner, $ 6.98, Walmart

Deze conditioner door Dove hydrateert en repareert beschadigde strengen, dankzij een mysterieus ingrediënt genaamd Keratin Repair Actives. Deze kleine jongens communiceren met beschadigde keratine om de structuur van het haar te versterken en te repareren. Dus terwijl je hydrateert, helpt je ook om haarschade om te keren. en alles voor minder dan $ 7!

Als je dit bericht leuk vond, yoU zult van ons korte artikel houden over de beste budget shampoos!

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *