“Grow With Me – Class Of” Shirts

Posted on Category:Uncategorized Leave a comment

0

“Grow With Me – Class Of” Shirts

“Klasse van” shirts zijn een nietje t-shirt voor de meeste afstuderen senioren. Als u een kleding decorateur, je bent waarschijnlijk bekend met het verzoek u elk jaar te krijgen voor de nieuwe inkomende klasse.

Onlangs is er een stijgende trend voor een nieuw type van “Klasse van” overhemd geweest.

Maar voordat we aan de nieuwe trend te krijgen, laten we beginnen met de basis – de standaard “Klasse van” T-stukken.

Wat is een “Klasse van” Shirt?

“Klasse van” shirts zijn vrij standaard voor de meeste middelbare scholen. Het is gewoon een shirt dat elke klasse een diploma behalen jaar op het heeft. Het is hun “klasse”.

Er zijn allerlei ontwerpen en creativiteit die kan gaan in een “Class of” shirt.

Net als de meeste op maat T-shirts, “klasse van” shirts markeren iets groots en onvergetelijk. Het is de trots die elke klasse heeft.

Afstuderen dag is een grote gebeurtenis voor het afstuderen de middelbare school senioren.

Het is zowel een hoogtepunt van de prestaties en een nieuw begin.

Een veel hard werk gaat in de 13 jaar die nodig is om af te studeren aan het eind van de middelbare school.

Veel diploma-uitreikingen worden ook wel aanvang, en voor een goede reden.

Aanvang is het begin of een begin. Het is het begin van een nieuwe fase in het leven van de gediplomeerde, zoals we hebben waarschijnlijk allemaal gehoord in de inspirerende speeches gegeven vanuit een afscheids, principe, of andere gastspreker.

Met andere woorden, afstuderen viert al het harde werk van “de klus te klaren”, maar erkent ook dat een nieuw deel van het leven begint en de ceremonie “stuurt off” van de afgestudeerden op hun weg.

Aan het begin van het schooljaar of in de buurt van het einde van het jaar, de meeste middelbare school senioren ontvangen een herdenkingsmunt t-shirt met de immer populaire “Klasse van” design erop.

Als een aangepaste kleding decorateur, zie je veel van speciale shirts die verder gaan door je winkel die een diepere betekenis hebben. Overhemden van de Douane zijn niet altijd alleen een t-shirt.

[Verwante inhoud: de kracht van een T-shirt: 6 dingen die we graag]

In plaats daarvan, het is een deel van een evenement dat mensen zullen onthouden voor de rest van hun leven; een t-bal speler het eerste elftal van overhemd, een fundraiser voor een familielid vechten kanker, een afscheidsfeestje voor tientallen jaren van hard werk van een collega, vriend of familielid.

Deze gebeurtenissen zijn wat de t-shirt waard iets meer aan de persoon die het draagt.

Ik denk dat “Klasse van” shirts zijn een van deze gevallen dat de vangst veel meer betekenis achter het ontwerp.

Het is al het harde werk, zweet, tranen en gelach die binden alle klasgenoten samen in hun gemeenschappelijke, maar heel anders, ervaringen door de jaren heen van de school.

Naast de populaire “Klasse van” overhemden voor zijn afstuderen jaar, zoals senioren, kleuters, 5e graders, 8e graders, enz., Een nieuwe groeiende trend is een overhemd dat sticks met een student gedurende al hun jaren als een student.

Deze shirts zijn algemeen bekend als “te groeien met me” overhemden.

Wat zijn “Grow with Me” T-shirts?

“Groei mee met me” tees kregen hun naam omdat ze letterlijk blijven met elk kind als ze opgroeien.

Ze krijgen het shirt als ze jong zijn, en als ze groeien, ze blijven het shirt te dragen als ze groeien erin.

Afbeeldingsbron

In dit geval zijn ze “Klasse van” overhemden, maar in plaats van ze te ontvangen als ze de senioren op de middelbare school, krijgen ze de shirts als ze beginnen met pre-school of kleuterschool.

Hier is de vangst.

Ze hebben nog steeds hun middelbare school afstuderen jaar op hen.

De shirts zijn echter veel groter in omvang, die het mogelijk maken de studenten uit te groeien tot ze als ze ouder worden. Tegen de tijd dat ze de senioren op de middelbare school, zal het shirt past.

Afbeeldingsbron

Wat ik leuk vind aan dit concept van een shirt, is dat uw “Klasse van” overhemd is nu echt een herdenkingsoverhemd van alle jaren van hard werken om af te studeren.

Afstuderen is het resultaat van een bos van kleine successen opgeteld door de jaren heen, en de “te groeien met me” tees zijn een symbool van al die verworvenheden langs de weg.

Het shirt is er met elke student elke stap van de weg en, in veel gevallen, in veel foto’s door de jaren heen, ook.

Sommige versies van de “te groeien met me” overhemden hebben zelfs een “tijdlijn” op de rug voor elke rang, die het mogelijk maken om er een zekere Daarnaast heeft elk jaar, zoals een handafdruk.

Afbeeldingsbron

Hoe afdrukken “Grow with Me” Tees

Als een aangepaste kleding decorateur, het afdrukken van deze “groeien met mij” shirts is eenvoudig.

Je hebt nog steeds uw normale “Klasse van” design op de voorzijde.

Er zijn tientallen “Klasse van” layout keuzes in Easy View, onze online designer, aan te passen voor dit ontwerp.

Kies een lay-out, en het aanpassen met het jaar van hun middelbare school afstuderen. Vergeet niet, zal dit jaar nog een aantal jaren uit, ongeveer 13, als ze beginnen in de kleuterschool.

Voor de rug, kunt u gemakkelijk aanpassen van elk kind overhemd met hun voornaam behulp Express Namen.

Onder de naam, voeg een gemakkelijke ontwerp van Easy View dat zorgt voor extra aanpassing voor elk jaar. Gewoon laten een lege ruimte voor elke rang.

U kunt snel aan de slag met onze pre gemaakt lay-out, alleen voor dit doel, QCO-106. Log ingemakkelijk zicht en zoek naar QCO-106.

Ons scherm afgedrukte transfers zijn 11.25 “x 14”. Als u dit ontwerp groter nodig hebt dan dat om een ​​extra lege ruimte voor elke graad te hebben, kunt u ruimte toevoegen tijdens het persproces. Bestel voor nu uw ontwerp met ze gecondenseerd op de pagina.

Wanneer u vervolgens naar warmte gaat, moet u de transfers toepassen, snijd het ontwerp eenvoudig in “Strips” om extra ruimte tussen de rijen van cijfers toe te voegen.

Op die manier kunt u een groter ontwerp maken op de achterkant van het shirt, maar gebruikt u nog steeds de overdrachtsgrootte die beschikbaar is.

Kies een witte of andere lichte kleur, shirt om te gebruiken. Dit zal de extra aanpassing in de loop van de jaren toestaan, of het nu gaat met stoffenmarkeringen of stoffenverf, voor elke rang.

[Gerelateerde inhoud: Kinderambacht met behulp van op maat gemaakte shirts voor verjaardagsfeestjes & meer!]

Sommige ideeën voor aanpassing kunnen een handafdruk, een omtrek van hun hand, een kleine lijst met prestaties voor dat jaar, enz.

Omdat alle kinderen net in de kleuterschool zijn, zal het moeilijk zijn om te weten welke maat ze zullen zijn tegen de tijd dat ze senioren zijn. Gebruik daarom gewoon groot formaat voor allemaal.

In sommige gevallen kunnen sommige ouders een XL of XXL vragen, maar dat kan op aanvraag zijn. Het gebruik van scherm afgedrukte transfers en afdrukken op de vraag zal die eenvoudige verandering mogelijk mogelijk maken.

Abonneer u op onze mailinglijst!

We laten u in alle geheimen van het starten en groeien van uw aangepaste kledingactiviteiten – van het maken van ontwerpen voor het gebruik van sociale media om uw bedrijf te promoten!

E-mail

AddThis Sharing ButtonsShare op FacebookFacebookShare naar TwitterTwittersDelen om Appemail Appshare naar PinterestPinterestshare naar MoreaddThis te e-mailen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *