Global Street Style: een DIY Denim-jasje in Singapore

Posted on Category:Uncategorized Leave a comment

Ik kon het delen van een andere straatstijl die Jennine in Singapore in Singapore in Singapore in Singapore in Singapore in april niet kan weerstaan. Het lijkt erop dat de vrouwen zo’n unieke en interessante dressing hebben, liever in tegenstelling tot iedereen die ik heb gezien in New York City.

Ik hou van hoe dit meisje haar eigen draai heeft gezet op een denim jack in een moto-stijl. Door knoppen op de revers te zetten, heeft ze het stuk een beetje extra shimmer gegeven, en ze heeft ook toegevoegd wat eruit ziet als een met de hand geschilderde patch op de achterkant, die lijkt op een “slecht oog” dat u in Griekenland zou kunnen zien.

Door haar gepersonaliseerde jas te koppelen met een lichaam con-body con mini-jurk en zwarte wiggen, evenals een eenvoudige, chique paardenstaart, heeft ze een kijkje gemaakt dat zowel sexy als casual is. Net zoals het meisje dat ik je vorige week heb laten zien, heeft ze eruit, ik vind het zo interessant en cool en een die ik waarschijnlijk nooit zou kunnen aftrekken.

[Beeldkredieten: Jennine Jacob]

Drie stippen jurken
Jurken van Lanston
Jurk door Riller & Fount
Lege denim leggings
Helmut Lang Leggings

Marysia zwemmen
Luv aj mode
Kors Wedge Sandals
Erickson Beamon
Jenni kayne rokken

Giet La Victoire Flats
Luv aj mode
Monserat de Luca Online
Valentino-tassen
Helmut door Helmut Lang

Theory jassen van Theory
Jenni Kayne Jassen
Loeffler-booties
Loeffler Randall-laarzen
Maison Martin Clutches

Je kunt genieten van lezen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *