E.L.F Cosmetics: ja of nee?

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Deel

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Je weet dat we altijd op jacht naar een koopje, en e.l.f. cosmetica zeker past onder die categorie. Als je uit de lus, e.l.f. is een make-up bedrijf dat producten verkoopt via hun online winkel en op lokaal ketens en drogisterijen. Sommige van hun make-up producten zijn in de $ 1 range met een paar oogschaduw komen op een loutere $ 3. Het is moeilijk om een ​​goede make-up die is zo goedkoop, zodat u waarschijnlijk willen weten: “Is de kwaliteit goed?” We wilden ook weten, zodat we een beetje graven. Laten we beslissen.

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

elf. Cosmetics Producten Review

Prijs

elf. vitale nagellak, $ 2,00

elf. cosmetica producten zijn ongelooflijk geprijsd. We vinden dat we kunnen rukken tot een nagellak kleur enkel om het te proberen voor $ 2,00. De lage prijzen echt openstellen van de mogelijkheden. U kunt gemakkelijk te gooien een paar producten in een geschenkmand voor een vriend. Of, als je 5 jaar oude nichtje wil dress up spelen, kunt u de aankoop van ongeveer 10 producten voor haar om mee te spelen zonder dat de bank. Op dezelfde manier kun je experimenteren en zien wat voor jou het beste werkt zonder een aanzienlijke initiële investering.

Kwaliteit

Liquid Lipstick, $ 1,00

elf. heeft een aantal geweldige producten, maar ook een paar dat we zouden doorgeven. De vloeibare lipstick is een goede kleur, maar vele hebben gemeld dat de lip gloss containers lekken. De $ 1.00 valse wimpers zijn een koopje, maar met behulp van een andere wimper lijm wordt aanbevolen. De minerale oogschaduw werken goed en goedkoop, maar e.l.f. make-up kwasten zijn van slechte kwaliteit. De nagellakken, mascara en eyeliner zijn allemaal goed en zijn op gelijke voet met een iets duurdere merken.

Betrouwbaarheid

Verlenging en Volumizing Mascara, $ 3,00

Voor zover de betrouwbaarheid van e.l.f. als een bedrijf, hebben vele, vele mensen gemeld dat inkoop e.l.f. producten in een winkel is de manier om te gaan (ook al online prijzen iets goedkoper zou kunnen zijn.) Het verschepen duurt lang als je online bestelt, en typisch producten ontbreken of nabesteld. Voor de betrouwbaarheid van de producten, hebben ze een goede houdbaarheid met de nagellakken hoeft te worden toegepast bij de snelste voordat ze scheiden.

Wat we zeggen

elf. minerale oogschaduw, $ 3,00

We denken dat e.l.f. cosmetica zijn het proberen waard, vooral als u een deel van uw hogere kwaliteit gereedschap op te nemen met hen, zoals uw goede set van make-up kwasten. beginnen met een aantal minerale oogschaduw. Als het niet vasthouden of goed mengen, proberen te paren met een oogschaduw primer van een ander merk. Wij denken dat u zult blij zijn met de mascara, eyeliner, en vloeibare lipstick, die u een hoop geld kan besparen op de lange termijn. Natuurlijk, iedereen is anders met verschillende huidtypes en tinten, dus geef het een schot en zie wat het beste werkt voor jou.

Bekijk deze video van e.l.f’s nieuwste charme Bundle

Heeft u geprobeerd een e.l.f. Cosmetica producten? zich helemaal vrij om te wegen.

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *